Over Vaiper

Met ruim twintig jaar ervaring in de ICT dienstverlening in diverse branches, gebruik makend van diverse technologiƫn heb ik mij ontwikkeld tot een zeer breed onderlegde ICT professional. Aan iedere fase in het software ontwikkeltraject, of dit nu een transactiesysteem betreft of een BI oplossing, heb ik mijn steentje bijgedragen. Met deze bagage in mijn rugzak ben ik mijn bedrijf Vaiper gestart.

Heden ten dage help ik organisaties het maximale uit hun data te halen. Soms is dit in de vorm van advisering, soms ook in de vorm van het hands-on oplossingen ontwikkelen.

Gezien mijn brede achtergrond kan ik een volwaardige gesprekspartner zijn voor zowel vertegenwoordigers van de business als van de ICT afdeling. Op deze manier kan ik een brugfunctie vervullen tussen business en techniek.

Als geen ander weet ik: Praatjes vullen geen gaatjes. De adviezen die ik geef, zijn altijd gebaseerd op mijn eigen praktische ervaring en zijn dus maakbaar. Daarbij steek ik ook zelf de handen uit de mouwen. Het primaire doel is steeds: het oplossen van uw data vraagstuk.